blog-logo

Prinși în flagrant în timp ce încercau să mituiască agenți de poliție

Prinși în flagrant în timp ce încercau să mituiască agenți de poliție

Doi bărbați au fost prinşi în flagrant de polițiștii anticorupție de la DGA Brașov când încercau să mituiască agenți de poliție din cadrul Secției Hoghiz.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale Anticorupție DGA- Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, de către agenți din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz cu privire la faptul că un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un autoturism, fără a deține permis de conducere, a oferit unui polițist din localitate suma de 1.000 de lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal.

Ofițerii DGA au organizat un flagrant și l-au prins pe șofer când oferea banii polițistului.

Alte articole:   Aproape 82.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech ajung la Brașov

Bărbatul a fost reținut pentru dare de mită și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, iar duminică Tribunalul Brașov a dispus arestarea acestuia pe o durată de 30 de zile.

Într-un alt caz, la începutul lunii decembrie, tot polițiștii din cadrul Secției Hoghiz au sesizat ofițerii DGA cu privire la faptul că ruda unei persoane ce anterior fusese prinsă băută la volan a oferit suma de 1.000 de lei pentru neîntocmirea dosarului penal.

Și persoana respectivă a fost prinsă în flagrant, iar ulterior a Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a încheiat cu aceasta un acord de recunoaștere a vinovăției, în sarcina inculpatului fiind aplicată o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 8 luni cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Alte articole:   O nouă acțiune de ecologizare în orașul Râșnov

Ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – S.J.A. Brașov, sub coodonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au realizat prinderea în flagrant a persoanei care a oferit agentului de poliție suma de 1.000 de lei. La data de 21 decembrie 2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a încheiat cu respectiva persoană un acord de recunoaștere a vinovăției, în sarcina inculpatului fiind aplicată o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 8 luni cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită”, se arată într-un comunicat remis de DGA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate