blog-logo

Preotul din Ormeniș a omorât un om și a fugit de la locul acccidentului

Preotul din Ormeniș a omorât un om și a fugit de la locul acccidentului

Duminica a fost un accident rutier, la Feldioara, cu un decedat si fuga de la locul accidentului. Neoficial, autorul, care a fost prins, este preot.

Se pare că este vorba despre Mircea Postolea Vlad, preot în Omeniș din 2018.

Ce spune Poliția: „Un bărbat, în vârstă de 31 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile a fost surprins și accidentat de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului. Cadrele medicale, care s-au deplasat la fața, locului au acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior declarând decesul acesteia. În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au identificat conducătorul auto, acesta fiind un bărbat în vârstă de 37 ani din județul Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Alte articole:   Sportivii și antrenorii brașoveni cu rezultate deosebite vor fi premiați de Consiliul Judeţean

UPDATE

În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate