blog-logo

Patroană de firme medicale, Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății?

Patroană de firme medicale, Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății?

Dr. Andreea Moldovan – director medical la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov este una dintre propunerile pentru postul de secretar de stat de la Ministerul Sănătății.

Decizia survine în contextul în care se vorbește despre desființarea ca entitate juridică a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și preluarea acestuia de către Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov.

În altă ordine de idei, au apărut tensiuni la Spitalul de Infecțioase, după ce Andreea Moldovan insistă ca toți angajații să se vaccineze anti COVID 19. 40% dintre aceștia refuză acest lucru și spun că nu sunt de acord, pentru că ei au fost infectați și au anticorpi, deci nu este necesară vaccinarea.

Alte articole:   22 septembrie, Ziua Mondială fără Mașini

Directorul medical de la Boli Infecțioase este soția medicului chirurg Bogdan Moldovan, propus pentru funcția de cetățean de onoare al Brașovului de George Scripcaru, dar proiectul de pe ordinea de zi a fost retras după scandalul iscat de PSD la această nominalizare.

Andreea Moldovan este unic asociat și administrator la Infectio Medical SRL și acționar la Teo Health SA. La ultima firmă este acționat și Bogdan Moldovan. Acesta este unic asociat și administrator și la Transplant Surg SRL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Interesant mai este ca:
  1.Nu se poate accesa declaratie de avere a doamnei pe site-ul spitalului de boli infectioase Brasov;
  2. Cand presedintele Romaniei a vizitat orasul acum cativa ani , a fost in vizita la spitalul unde doamna este actionara, spital privat, in loc sa mearga la Judetean, Tractorul, CFR sau Marzescu;
  3. Doamna doctor a fost decorata in grad de cavaler pentru servicii aduse spitalului privat; Ea a afirmat ca si tatal ei a fost decorat in regimul comunist…..deci de cautat mai multe despre tatal dansei;
  4.Doamna este actionara la fel ca si sotul ei Bogdan Moldovan la spitalul Sf. Constantin impreuna cu Miron patronul Eurofarm; de aceea ar fi de preferat sa consultam declaratia de avere sa vedem ce incasari si ce actiuni mai sunt pe numele dansei, asta trebuia sa apara inca de cand s-a angajat la stat;

  5. Cand ministrul sanatatii a demisionat in primavara , Costache, care avusese niste afaceri dubioase cu Polisano Sibiu, dupa ce a a facilitat niste legi care permiteau spitalelor private sa suga bani de la stat, acesta a fost luat sub aripa familiei Moldovan si angajat la spitalul lor privat;

  Reply
 2. Nea Sebi cred ca a sosit momentul ca de azi inainte sa nu iti mai accesez site-ul niciodata. Daca pana aici s-a ajuns… Doar atat iti zic, pentru cultura ta generala, ca doamna doctor Moldovan este o femeie deosebita, mi-a acordat ingrijire medicala non stop, chiar si dupa ce am parasit spitalul a tinut permanent legatura cu mine ca pacient, pana a fost totul ok. Nu numai ca s-a purtat perfect din punct de vedere profesional, dar m-a trat cu caldura si empatie. Daca nu era profesionalismul dansei poate ca acum eram in sicriu.
  Eu inteleg ca trebuie sa pape si gurita ta ceva, dar sa te desconsideri in halul asta…

  Reply
  • tot nu inteleg care e problema. e ceva neadevarat in cele scrise?

   Reply
   • In primul rand titlul este scris tendentios. Stil de
    A3.

    Reply
   • Daca ai ajunge vreodata sa fi ingrijit de doamna doctor Moldovan, nu ai mai scrie asa dupa aceea. Din contra, cum ar deschide unul gura sa vorbeasca ceva de rau, te-ai pune cu tunurile pe el. Macar, ai vorbit vreodata fata in fata cu dansa? Asa, ca discutie, nu ca doctor si pacient. Fa un efort, du-te, vorbeste si dupa aia scrie. Daca si dupa aceea scrii prostii, asta e: atata poti, asta esti. Macar stim o treaba, si noi si tu.

    Reply
    • Dar n-a contestat nimeni in articol nici competenta medicala, nici modul cum isi trateaza doamna pacientii. Dar asta nu face mai putin ilegale falsurile din declaratia de avere si din cea de interese.
     Fa un efort, gandeste, si nu mai fi un suporter spalat la creier. Daca nici acum nu intelegi si continui sa vorbesti prostii, esti la fel de dobitoc si de ipocrit, la fel ca toti simpatizantii USR.

     Reply
  • Oi fi prieten cu dna doctor si de aici comentariul favorabil!

   Reply
 3. Nea Sebi, la titlu nu ai putea sa umbli?

  Reply
 4. Din ce partid face parte Andreea Moldovan? Nu de alta, dar culoarea politica a aparatorilor ei sare in ochi.

  Reply
 5. Apropo, am uitat sa adaug in comentariul precedent. In mai multe articole se precizeaza ca este impresionant CV-ul doamnei doctor. Perfect, dar este imposibil de gasit. INTREBARE: Daca este atat de impresionant, de ce e secret? Nici macar pe site-ul Ministerului Sanatatii nu apare.

  Reply
 6. Infectio Medical SRL este in dizolvare (considerată inactivă) și asociat la Teo Health SA cu sub 1% la ultima raportare, foarte posibil sa fi renuntat/vandut participatia ei la inceputul anului, cumva de-asta are dividente pe anul trecut dar nu este actionar anul acesta?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate