blog-logo

Femeie din Brașov, bătută de concubin

Femeie din Brașov, bătută de concubin

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 27 decembrie 2020, în jurul orei 22.55, polițiștii au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza municipiului Brașov, are loc o agresiune între concubini.

Cu ocazia cercetărilor efectuateîn cauză, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce se aflau în locuința comună din municipiul Brașov, un bărbat în vârstă de 28 ani, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate