blog-logo

S-au redeschis restaurantele și cafenelele, în Făgăraș. În ce condiții vor funcționa

S-au redeschis restaurantele și cafenelele, în Făgăraș. În ce condiții vor funcționa

Incidența cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, în Municipiul Făgăraș, de 2.50 la mia de locuitori, a  permis ca de miercuri, să se redeschidă restaurantele și cafenelele.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Făgăraș au informat că restaurantele și cafenelele de pe raza municipiului Făgăraș s-au redeschis miercuri, având în vedere că incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 3/1.000 de locuitori,

„Acestea pot funcționa în interior, însă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 6.00 – 23.00. De asemenea, se redeschid și funcționează la aceeași capacitate:  Casa de Cultură Municipală, Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat” și Biblioteca Municipală”, au informat autoritățile.

Măsurile sunt aplicate conform HG nr. 1065/11.12.2020 și a Hotărârii nr. 70/22.12.2020 a CJSU. Restul măsurilor de protecție cunoscute până acum rămân în vigoare.

Alte articole:   Trenul Connecting Europe Express sosește mâine la Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov