blog-logo

Făgăraș: Strada Negoiu, redeschisă total traficului rutier

Făgăraș: Strada Negoiu, redeschisă total traficului rutier

După 4 luni de lucrări, strada Negoiu din Făgăraș a fost redată total, circulației.

Strada Negoiu a fost închisă la mijlocul lunii august pentru modernizare, iar în primă fază, pe la mijlocul lunii decembrie, a fost deschis doar tronsonul de la intersecția cu Nicolae Bălcescu până la intersecția cu străzile Parcului și Câmpului Nou.

Luni seara, a fost redat circulației și cel de-al doilea tronson modernizat al străzii, de la intersecția cu străzile Parcului și Câmpului Nou până la intersecția cu strada Uniunii, după cum a anunțat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

“În această seară (n.r.- luni) s-a deschis circulației și cel de-al doilea tronson modernizat al străzii Negoiu, de la intersecția cu străzile Parcului și Câmpului Nou până la intersecția cu strada Uniunii.

Îi rog pe șoferi, din nou, să nu calce pedala de accelerație mai mult decât prevede legislația rutieră, să nu staționeze/parcheze pe banda destinată bicicliștilor și să acorde prioritate pietonilor”, a transmis Gheorghe Sucaciu.

Totodată, primarul amintește că nu sunt montate limitatoare de viteză, deoarece a început sezonul rece și spune că modernizarea continuă din primăvara anului viitor.

Alte articole:   Primarul Cristianului, președintele județean al Asociației Comunelor din România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.