blog-logo

MAI face angajări la Poliţia Animalelor. Sute de posturi prin încadrare directă, din sursă externă

MAI face angajări la Poliţia Animalelor. Sute de posturi prin încadrare directă, din sursă externă

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale pentru Protecţia Animalelor, a anunţat, vineri, ministrul Marcel Vela, informează Agerpres.

Poliția Română scoate la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

„Vă anunţ (…) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale pentru Protecţia Animalelor. Astfel, se va completa organigrama formată din poliţişti judiciarişti, poliţişti de la ordine publică şi medicii de la ANSVSA transferaţi la noua Direcţie pentru Protecţia Animalelor, care va funcţiona în structura IGPR”, a scris, vineri, ministrul Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Astfel, se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofiţer de poliţie, 86 de posturi ofiţer cu specializarea medic veterinar şi 129 de posturi de agent de poliţie.

Alte articole:   Alți patru zimbri au fost aduși în Munții Făgăraș

Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unităţile de poliţie care au anunţat concursurile. Data concursului este 23 ianuarie 2021.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documente necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor pot fi accesate pe site-ul Poliţiei Române.

Condițiile înscrierii, documentele necesare și modalitatea de desfășurarea a concursului pot fi consultate AICI.

Condiții pentru ocuparea postului de ofițer de poliție în cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor – IGPR (5 posturi vacante) – detalii AICI.

Condiții de înscriere la concursul pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție (medic veterinar) în cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor (86 de posturi vacante) – detalii AICI.

Alte articole:   Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică regulamentul pentru reabilitarea fațadelor

Foto: arhiva/romanialibera.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate