blog-logo

Românii care se vaccinează anti-COVID-19 vor primi adeverințe

Românii care se vaccinează anti-COVID-19 vor primi adeverințe

Persoanele care vor fi vaccinate anti-COVID vor primi o adeverință care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul.

Fiecare persoană imunizată la COVID-19 va primi o adeverință de vaccinare, spune Valeriu Gheorghiță, șeful Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea.

Medicul militar a explicat că „e ca un fel de bilet de ieșire din spital”.

„Va fi un document medico-legal care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul. Adeverința de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română și engleză, înmânată la momentul vaccinării sau în format electronic. Va fi ca un bilet de ieșire din spital”, a explicat medicul militar, Valeriu Gheorghiță, potrivit Medifax.

El a ținut să precizeze că, în acest moment, nu se pune problema ca persoanele nevacaccinate să fie supuse unor condiționări sau restricții.

Alte articole:   Amical inedit pentru Kids Tâmpa Brașov

România este pregătită, în momentul de față, pentru a începe campania de vaccinarea la 27 decembrie, în același timp cu alte state UE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.