blog-logo

Tânără de 19 ani bătută de concubin

Tânără de 19 ani bătută de concubin

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 14 decembrie 2020, în jurul orei 03,15, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că fiul său o agresează fizic pe concubina sa.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraș, județul Brașov, un tânăr, în vârstă de 22 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 19 ani.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânărul în cauză.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.