blog-logo

Doi poliţişti, agresaţi de un individ la Fundata

Doi poliţişti, agresaţi de un individ la Fundata

O echipă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Postului de Poliție Fundata și un polițist local, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității, au fost agresați astăzi, în jurul orei 12.30, de către un bărbat în vârstă de 38 ani.

Agresorul le-ar fi aplicat politistilor mai multe lovituri cu un obiect contondent, provocându-le acestora vătămări corporale.

„Bărbatul în vârstă de 38 ani a fost, de îndată, imobilizat de către polițiștii brașoveni, acesta aflându-se în acest moment în custodia cadrelor de poliție pentru continuarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IP Braşov, comiar de poliţie Alina Maria Ivan.

Alte articole:   BNR va lansa monede cu tema 100 de ani de la adoptarea Constituției României Mari


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Brașov, care a acordat ingrijiri medicale celor doi polițiști, ulterior, unul dintre aceștia fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ultraj, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.