blog-logo

Alexandru Rafila nu exclude să impună lockdown, dacă ajunge prim ministru

Alexandru Rafila nu exclude să impună lockdown, dacă ajunge prim ministru

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcția de premier, nu a exclus posibilitatea unui lockdown dacă va ajunge premier.

Alexandru Rafila l-a criticat pe Ludovic Orban, deoarece în campania electorală a dat asigurări că România nu va intra în carantină totală după alegerile parlamentare.

Întrebat dacă el va impune o carantină totală, în cazul în care va ajunge premier, Alexandru Rafila a răspuns:

Reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății a criticat atitudinea fostului premier Ludovic Orban, care garanta 100% că nu vom avea un lockdown în România, și a precizat că normal ar fi fost ca Orban să le prezinte românilor situația clară privind evoluția epidemiei de coronavirus și măsurile luate, nu să excludă pur și simplu lockdown-ul.

„Mi se pare că se s-a întâmplat în campania electorală, chiar şi ulterior, foarte multă bravadă. Trebuie să fim decenţi, reţinuţi. Când facem aprecieri trebuie să le facem după ce reflectăm foarte mult. Domnul Orban garanta 100% că nu vom avea un lockdown în România. În loc să spună că cifrele sunt astea şi că vom lua măsuri să protejăm cetăţenii, din dorinţa unui populism exagerat a dat garanţii pe care nimeni nu poate să le dea”, a declarat Alexandru Rafila, pentru Adevărul.

 Întrebat dacă el va impune o carantină totală, în cazul în care va ajunge premier, Alexandru Rafila a răspuns:

Alte articole:   Elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a vor merge la școală fizic și în scenariul roșu

Lockdownul e generat de realitatea de pe teren. Dacă aş fi premier nu mi-aş putea să-mi asum să mint. Nu aş putea să spun că situaţia e roz şi că nu aş face lockdown”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate