blog-logo

Polițiștii au depistat în trafic trei bărbați băuți

Polițiștii au depistat în trafic trei bărbați băuți

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 13 decembrie 2020, în jurul orei 20.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 37 ani, care conducea un autovehicul pe strada Viilor din localitatea Prejmer, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,76 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

Alte articole:   În sfârșit: Primăria Brașov a scos la licitație întocmirea documentației pentru reconversia urbană a platormei Rulmentul

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 13 decembrie 2020, în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 49 ani, care conducea un autovehicul pe strada Brașovului din localitatea Prejmer, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Alte articole:   Corona Brașov a legitimat-o pe Alexandra Dobrin, campioana probelor mixte

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,09 mg/l alcool pur. În cauză, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 13 decembrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 46 ani din localitatea Prejmer, județul Brașov, care conducea un autovehicul pe DJ103A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Alte articole:   Marius Dunca: „Arafat joacă alba-neagra cu restricțiile românilor!”

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,89 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.