blog-logo

Bărbat rănit într-un accident de muncă, la Brașov

Bărbat rănit într-un accident de muncă, la Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 11 decembrie 2020, în jurul orei 18.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe muncă pe raza municipiului Făgăraș,  județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 43 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce executa activități cu un utilaj în cadrul unei societăți comerciale din municipiul Făgăraș, județul Brașov, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare.

Alte articole:   Primarul liberal din Moieciu nu e doar mojic. Era musai să semnalizeze

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.