blog-logo

Tânără fără permis de conducere prinsă în trafic de polițiști

Tânără fără permis de conducere prinsă în trafic de polițiști

La data de 10 decembrie 2020, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au oprit în trafic, pentru control, o tânără, în vârstă de 19 ani, care conducea un autovehicul pe strada Bazaltului din municipiul Brașov, iar pasager pe scaunul din față dreapta se afla un tânăr, în vârstă de 20 ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, cadrele de poliție au constatat faptul că tânăra, în vârstă de 19 ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au stabilit faptul că autovehiculul aparține tânărului, în vârstă de 20 ani, pe care l-ar fi încredințat conducătoarei auto spre a-l conduce pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că aceasta nu are acest drept.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 și alin. 3 din Codul Penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.