blog-logo

Românii vor fi anunţaţi prin sistemul RO-ALERT de fiecare situaţie deosebită declanşată de vremea severă

Românii vor fi anunţaţi prin sistemul RO-ALERT de fiecare situaţie deosebită declanşată de vremea severă

Românii vor fi anunţaţi prin sistemul RO-ALERT despre fiecare „situaţie deosebită declanşată de vremea severă”, în funcţie de zonă, a anunţat miercuri seara ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ministrul Vela a făcut acest anunț pe Facebook, spunând că miercuri a avut loc o şedinţă privind verificarea modului în care sunt pregătite instituţiie pentru perioada iernii, la care au participat premierul interimar, Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, dar şi reprezentanţi din cadrul celorlalte autorităţi publice cu atribuţii pe această linie.

Am discutat despre soluţii, dar mai ales despre cum trebuie să ne asigurăm, prin măsuri eficiente, că prevenim şi gestionăm orice provocare generată de sezonul rece. În cadrul şedinţei, în sistem videoconferinţă, am luat legătura cu toate prefecturile de la nivel naţional, iar fiecare prefect a prezentat stadiul de pregătire, dar şi necesarul de tehnică, echipament, resursă umană, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19. Ca măsură de prevenţie şi avertizare, am stabilit ca cetăţenii să fie anunţaţi prin sistemul RO-ALERT de fiecare situaţie deosebită declanşată de vremea severă, în funcţie de zona de manifestare”, a scris Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook.

Alte articole:   Aparatură medicală de ultimă generație la UPU Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.