blog-logo

Accident de muncă, în Brașov. Un bărbat a fost rănit

Accident de muncă, în Brașov. Un bărbat a fost rănit

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 07 decembrie 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce se afla în zona unui șantier de restaurare a unui obiectiv turistic situat pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare și a unui umăr.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.