blog-logo

Ziua Internațională a Voluntariatului sărbătorită într-un mod inedit la Brașov

Ziua Internațională a Voluntariatului sărbătorită într-un mod inedit la Brașov

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brașov în colaborare cu CPNT Brașov și Centrul de Voluntariat a organizat în 5 decembrie 2020, un Treasure Hunt – Căutare de Comori – pentru a marca Ziua Internațională a Voluntariatului.  

“Acest Treasure Hunt a pus la încercare spiritul aventurier și capacitatea de a rezolva puzzle-uri. La finalul competiţiei participanţii au aflat ce înseamnă să fii un Super Voluntar. Concret, tinerii grupaţi în echipe de 2-3 persoane au avut misiunea de a căuta indicii pentru a descoperi rețeta voluntarului prefect! Înainte de începerea competiției concurenţii au primit “Ghidul Căutătorului de Comori” şi cu ajutorul unei aplicaţii au ajuns în diferite  puncte din zona centrală a Brasovului pentru dezlega un puzzle având ca temă voluntariatul” a declarat Mihai Santa, membru în Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism.                                                                           

“Ne-am dorit să sărbătorim Ziua Internaţională a Voluntariatului într-un mod inedit. Deoarece contextul actual nu ne-a  permis organizarea unui eveniment clasic, am gândit împreună cu tinerii de la CPNT un concurs interactiv, în aer liber, în condiţii de siguranţă. Scopul principal a fost acela de a  promova organizaţiile locale care s-au remarcat în mod deosebit în 2020 în activităţi în beneficiul comunităţii locale” a declarat Camelia Vlad, director executiv DJST Braşov.

Câştigătorii concursului TreasureHunt sunt: Locul 1 – Alexandru Fazakas, Victor Bușe, Locul 2- Karla Oprea, Adrian Brănescu, Locul 3- Sebastian Cherciu, Alexia Dobre.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul proiectului ”Off line / On line” şi s-a adresat tinerilor din judeţul Braşov în concurs înscriindu-se 27 de echipe cu  65 de participanţi. Premiile au constat în obiecte promoţionale realizate de DJST Braşov și în cursuri gratuite în cadrul programului “ȘCOALA DE MARKETING”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate