blog-logo

Accident de muncă. Un bărbat a fost rănit

Accident de muncă. Un bărbat a fost rănit

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 04 decembrie 2020, în jurul orei 13,30, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza localității Sânpetru, județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 30 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce executa lucrări de renovare la acoperișul unui imobil, în timpul manipulării unei bucăți de tablă, ar fi suferit leziuni la nivelul feței. 

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cât îi costă pe brașoveni să scape de mobilierul vechi

Leave a Reply

Your email address will not be published.