blog-logo

Doi polițiști dădeau informații celor filați în dosarul mitei din spitalele COVID-19

Doi polițiști dădeau informații celor filați în dosarul mitei din spitalele COVID-19

Venim cu noi informații din dosarul mitei din spitalele COVID-19 din Braşov. Doi polițiști de la Biroul de Operațiuni Speciale al IPJ Braşov dădeau informații celor filați în acest caz. Unul dintre ei este chiar şeful serviciului.

De asemenea, Cristian Popa, locotenentul lui Kadas, este şi el vizat în dosarul mitei din spitalele COVID-19. Cristian Popa este consilier local PNL la Săcele.

După cum am mai scris şi în luna martie, Andrei Kadas îşi făcuse viză de flotant la adresa Horia Nr.4 din Săcele (unde locuieşte Cristian Popa), dată la care scriam că există o dragoste mare între cei doi „cu parfum medical”…

Alte articole:   Maraton de vaccinare la Spitalul Militar „Regina Maria”, cu prilejul Zilei Naţionale a României

Cristian Popa este cunoscut și prin faptul că a fost acuzat de conducerea Primăriei Săcele că a condus discreționar achiziţiile Regia Publică Locală a Pădurilor, existând contracte atribuite „pe ochi frumoși”. Tot el este cel care a pus în funcţiune fără autorizaţie tiroliana din Canionul 7 Scări. Procesul intentat la acea vreme a fost pierdut de Popa, iar Primăria reclama un prejudiciu de 90.000 de lei din bani publici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] informaţii către persoaneje filate în dosarul mitei la spitalele COVID-19 din Braşov. Potrivit newsbv.ro, unul dintre aceştia era chiar şeful […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate