blog-logo

Handbal: Încă o victorie la scor pentru Corona Brașov

Handbal: Încă o victorie la scor pentru Corona Brașov

Echipa de handbal feminin Corona Braşov a încheiat primul turneu de sală din campionat cu două victorii. Handbalistele antrenate de Simona Gogîrlă şi Vasile Curiţeanu au câştigat detaşat, scor 40-15 (17-8), meciul cu CSU Bacău.

Pentru Corona au marcat: Gogîrlă 8, Iordachi 5, Berbece 5, Terzic 4, Păcurariu 3, Darie 3, Smbatian 3, Bărăbaş 2, Bujor 2, Munteanu 2, Soreanu 1, Lăcătuş 1, Olaru 1.

Partida contra băcăuancelor a avut aceeaşi notă ca meciul din prima zi, cu o echipă a Coronei în mare poftă de joc şi o diferenţă considerabilă pe tabelă. Şi în acest joc, antrenorii Coronei au rulat întreg lotul iar la final antrenoarea Simona Gogîrlă a spus că cel mai mult o încântă echilibrul care există în echipă.

Alte articole:   Copiii de la FC Braşov, pe podium la Indoor Cup 2023

Pot spune că cel mai tare mă bucur de faptul că avem o echipă echilibrată, că marcăm de pe toate posturile şi sunt convinsă că va fi din ce în ce mai bine atunci când vom avea şi mai multă omogenitate. Despre meci nu sunt multe de spus, pentru că fetele l-au controlat de la un capăt la altul şi au urmat mereu indicaţiile pe care le-am dat noi de pe margine. Le felicit, suntem mândri de ele şi de modul în care s-au prezentat la acest start de campionat. Ne era tuturor dor de handbal şi ne-am bucurat să simţim din nou competiţia”, a spus antrenoarea Coronei.

Alte articole:   Copiii de la FC Braşov, pe podium la Indoor Cup 2023

În prima zi a turneului, Corona Braşov a câştigat tot diferenţă mare, 29-21 (14-10), meciul jucat în compania celor de la HC Dunărea Brăila. În divizia A este pauză competiţională până în luna februarie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.