blog-logo

QUALIS Properties extinde primul său proiect din Tractorul cu 276 de unități

QUALIS Properties extinde primul său proiect din Tractorul cu 276 de unități

În 2021, pentru Qualis Properties cuvântul cheie este creștere. Proiectul Qualis I va fi extins cu alte 276 de apartamente și 1000 mp de spații comerciale, cu termen de finalizare 2023.

Ansamblul Qualis I, situat pe strada Ioan Popasu 46-50, a fost demarat în 2017 și cuprinde în prezent 170 de unități locative. Suprafața de teren alocată întregii dezvoltări este de 2.7 hectare.

Fiecare proiect Qualis proiectează o atmosferă vibrantă și relaxantă. Comunitatea restrânsă, alături de conceptul și calitatea apartamentelor oferă un mod de viață mai bun celor care aleg să locuiască aici. Facilitățile din complex, parcările acoperite, pista de alergare sau zonele de relaxare sunt menite să ofere confort rezidenților și să ofere un plus calității vieții”, ne-a declarat Dragoș Țigău, Manager General

Când audecis să pună bazele primului proiect Qualis, echipa a realizat o radiografie a pieței rezidențiale locale pentru a surprinde caracteristici neglijate de către competitori, dar și pentru a identifica tendințe în stilul de viață al generației actuale. Dorința tinerei generații pentru mișcare și activități sportive a determinat echipa de arhitecți să includă o pistă de alergare pentru rezidenți în fiecare proiect.

Alte articole:   Kids Tâmpa, învinsă de Dunărea Călărași

Deși piața imobiliară din Brașov a avut un ritm accelerat în ultimii ani, dezvolatorul nu s-a lăsat angrenat în curentul dictat de euforia din piață, ci a păstrat un echilibru între cerere, respectarea standardelor de calitate și capacitatea de construcție.Și-a fidelizat în timp echipele de furnizori, utilizând forță de muncă din regiune atât pentru lucrările de structură, cât și pentru finisaje. În decurs de doi ani dezvoltatorul a lucrat la ADN-ul primelor două proiecte marca Qualis.

Qualis I, soluția pentru o viață echilibrată

Localizat în Tractorul, la intersecția străzilor Ioan Popasu și 1 Decembrie 1918, ansamblul rezidențial Qualis I facilitează accesul către zonele comerciale și de agrement din Brașov, către Parcul Sportiv Tractorul sau către Dealul Lempeș. Rezidenții ajungușor către zonele de interes și își poți desfășura cu ușurință activitățile zilnice. Până la viitorul Aeroport Internațional Brașov se poate ajunge în mai puțin de 30 de minute.

Primele 5 blocuri sunt predate, iar în următorii ani vor fi construite alte 3 clădiri. Ansamblul oferă un mix de 276 de apartamente, cu diverse compartimentări: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, menite să aducă beneficiarilor confortul de care au nevoie și o viață mai bună. Unitățile sunt situate în blocuri cu regim de înălțime redus: P+6.

Alte articole:   20 de străini care stăteau ilegal în România, depistați de polițiștii brașoveni de la Imigrări, anul trecut!

CLICK pe poze pentru a se mări!

Echipa de arhitecți a acordat o atenție deosebită zonelor de relaxare din proiect, precum și locului de joacă ce va deservi comunitatea. Ansamblul dispune de pistă de alergare proprie pentru rezidenți, un parc tematic cu loc de joacă pentru copii și zone de relaxare și socializare outdoor.

Atenția la detalii și designul, parteneriatele cu furnizori de renume, o echipă de arhitecți și designeri dedicată sunt doar câteva dintre motivele pentru care proiectul Qualis I nu poate fi decât un etalon pe piața rezidențială.

Toate apartamentele cu 2 și 3 camere au un loc de parcare acoperit prevăzut în preț, iar garsonierele și studiourile o parcare exterioară. Rezidenții pot opta și pentru al doilea loc de parcare, situat în imediata apropiere a blocurilor.Valoarea de piață a întregului proiect este de 30 milioane de euro.

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Dezvoltatorul Qualis va prelua administrarea post-vânzare, un avantaj major pentru viitorii rezidenți. Intreținerea complexului la un anumit standard asigură păstrarea aspectului și a valorii în timp.

Portofoliu proiecte

Primul proiect Qualis, situat pe strada Ioan Popasu, a fost demarat în 2017 și cuprinde în prezent 170 de unități locative. Acest proiect va fi extins cu alte 276 de apartamente până la finalul anului 2023. Suprafața de 1000 mp de spații comerciale este destinată activităților educative, serviciilor și comerțului.

Complexul Qualis II, situat pe strada 13 Decembrie, a fost demarat în 2018. Primii proprietari vor primi cheile în acest an, iar proiectul va fi finalizat și predat integral până în decembrie 2022. Ansamblul însumează 298 de apartamente și 1500 mp de spații comerciale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate