blog-logo

Experții ,,Babeș-Bolyai” recomandă deschiderea școlilor primare, însoțită de măsuri restrictive compensatorii

Experții ,,Babeș-Bolyai” recomandă deschiderea școlilor primare, însoțită de măsuri restrictive compensatorii

Universitatea ,,Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB) prezintă, miercuri, patru ghiduri destinate comunității și autorităților, documente menite să ofere informații și posibile abordări ale problemelor legate de pandemia de COVID-19, mai ales în perioada sărbătorilor și în contextului dezbaterilor legate de posibilitatea lansării campaniilor de vaccinare în viitorul apropiat. În ghidul general, specialiștii UBB recomandă inclusiv deschiderea școlilor primare, potrivit g4media.ro.

În ghidul general, UBB recomandă continuarea măsurilor generale de control al pandemiei și o campanie de informare care să determine o scădere a reticenței la vaccinare. Specialiștii universității recomandă, totodată, deschiderea școlilor până în clasa a IV-a, combinată cu restricții mai severe care să compenseze această măsură.

Alte articole:   Elevii din Brașov vor fi testați de joi, 27 ianuarie cu teste de salivă. În total IȘJ a primit 295.800 de teste

Detalii aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate