blog-logo

Comisia Europeană: Slujbele de Crăciun, urmărite online sau la televizor

Comisia Europeană: Slujbele de Crăciun, urmărite online sau la televizor

Comisia Europeană vrea înlocuirea slujbelor de Crăciun cu “inițiative online sau televizate”. Proiectul la nivel European este motivat de frica celui de-al treilea val.

Recomandările fac parte dintr-un proiect ce va fi publicat miercuri, anunță cotidianul italian Corriere della Sera, potrivit Digi24.

Comisia Europeană cere „luarea în considerare a evitării ceremoniilor religioase cu adunări mari și înlocuirea acestora cu inițiative online, la televizor sau la radio„, potrivit unor surse din Bruxelles citate de cotidianul italian.

Nu adunărilor pentru liturghii de Crăciun” – este invitația cuprinsă în proiectul Comisiei Europene, care va fi publicat miercuri, legat de măsurile anti-Covid pentru sărbători, scrie Corriere della Sera.

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Proiectul insistă asupra distanțării sociale și a folosirii măștilor de protecție ca măsuri de reducere a infecțiilor.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a reamintit că trebuie evitate greșelile din vară, deoarece riscul este un posibil al treilea val.

„Știu că cei care au magazine, baruri, restaurante vor să se termine restricțiile, dar trebuie să învățăm din greșelile făcute vara și să evităm repetarea lor. O relaxare prea rapidă și excesivă a măsurilor devine un risc în fața unui al treilea val după Crăciun”, a explicat Ursula von der Leyen.

Printre altele, Comisia recomandă menținerea interzicerii circulației inclusiv pentru ultimele zile din an, reamintind principiul cheie de urmat: „prudență” și „prudență”.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate