blog-logo

Institutul Cantacuzino scoate pe piață Orostim-HV – supliment alimentar pentru imunitate

Institutul Cantacuzino scoate pe piață Orostim-HV – supliment alimentar pentru imunitate

Institutul Cantacuzino pune în vânzare imunomodulatorul Orostim-HV, un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității.

Noul produs al Institutului Cantacuzino are proprietăți biostimulatoare și antioxidante.

Suplimentul alimentar conține o pulbere de extract de orz verde și 15 tulpini bacteriene, despre care medicii care au lucrat la dezvoltarea produsului spun că va crește rezistența la infecțiile respiratorii.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, potrivit Mediafax.

Produsul va putea fi cumpărat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.

Alte articole:   Cătălin Nan (FNAP): Vocea părinților trebuie să ajungă la decidenții din instituțiile statului

Foto: Agerpres

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate