blog-logo

Brașovean prins la furat în magazin

Brașovean prins la furat în magazin

La data de 30 noiembrie 2020, în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au fost sesizați de către agentul de pază al unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras mai multe produse din interiorul societății, trecând de linia caselor de marcat, fără a achita contravaloarea acestora.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea autorului faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 38 ani, din județul Brașov.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit societății în cauză.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Alte articole:   Premierul Cîțu a revocat ordinul Ministerului Sănătății cu noile criterii de carantinare a localităților

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate