blog-logo

VIDEO Divorț la Pro România – mare parte din organizația ALDE Brașov a plecat la PSD

VIDEO Divorț la Pro România – mare parte din organizația ALDE Brașov a plecat la PSD

Conferința de presă online la sediul PSD Brașov. Participă președintele PSD Brașov, chestor senator Marius Dunca.

Mai mulți lideri municipali de la ALDE Brașov își anunță plecarea de la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu și înscrierea în rândul social democraților: Laurian Pop – secretar executiv ALDE Brașov, Emanuel Preda – președinte orgnizația ALDE Brașov, Dragos Tohănean, Ciprian Mada – vicepreședinte ALDE Brașov. Alături de ei, a anunțat Dunca, au venit încă 100 de membri ALDE.

”Sunt mândru de faptul că PSD se îmbogățește cu oameni noi, valoroși. Echipei PSD i se alătură persoane atât cu experiență profesională, dar și cu maturitate politică. Peste 100 de oameni minunați de la ALDE ni s-au alăturat”, a declarat Marius Dunca, candidat PSD Brașov la Senat.

”Sunt sigur că vă întrebați de ce am părăsit această alianță. Ne-am dat seama în această ultimă lună că în această mare familie, Pro România-ALDE, noi suntem copiii nedoriți. Nu se discută despre proiecte în această perioadă dificilă pe care o traversează țara noastră. De ce PSD? Sunt cel puțin 100 de motive care stau în cele 100 de lucruri bune făcute de guvernarea PSD-ALDE: relaxări fiscale, creșteri de salarii, pensii, etc. Să nu uităm că, în timpul guvernării PSD-ALDE, prin PNDL, în județul Brașov, s-au realizat finanțări importante în comunitățile locale care au avut nevoie de resurse pentru a dezvolta rețele de apă, canalizare, stații de epurare, drumuri, poduri, grădinițe, școli. S-au făcut investiții masive și în sănătate.
Cred în proiectul Brașov 2024, la care sunt convins că vom aduce un mare plus”
, a afirmat Laurian Pop.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

”Din punct de vedere al municipiului Brașov, am ales PSD fiindcă avem aceeași viziune. Doresc implementarea proiectului legat de crearea băncilor de alimente în municipiul Brașov. Pandemia ne-a arătat că România este vulnerabilă în fața unei crize alimentare. Este absolut necesar ca viitorul guvern să elimine rapid această vulnerabilitate. Îmi voi pune la dispoziție toată experiența mea de jurist pentru a face demersurile necesare”, a declarat Emanuel Preda.

”Am stabilit o viziune clară pentru 2024, proiecte clar definite și în zona de educație și în zona de digitalizare. Focusul va fi pe dezvoltarea unei strategii la nivel local, la nivelul orașului Brașov, urmând principiul unui oraș smart. Vorbim de o comunicare între mediul privat -mediul economic-primărie. Este vitală transparența licitațiilor publice”, a declarat Dragoș Tohănean, cadru didactic asociat la Universitatea Transilvania.

Alte articole:   22.01.2021 148 de cazuri noi de COVID-19, la Brașov. Sunt pozitive 1.540 de persoane

”Sunt jurist de profesie, dar am avut afaceri deschise în HoReCa. Guvernul Orban a îngenuncheat HoReCa. Tot ce s-a făcut în timpul guvernării PSD și aici mă refer la TVA în turism de 5%, vouchere de vacanță, se năruie. Trebuie să facem ceva! Vorbim de 400.000 de angajații care lucrează în HoReCa. Acest domeniu contribuie cu 5% la PIB-ul României. Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor!”, a declarat Mada Ciprian.

”Am construit împreună. Cât am fost la guvernare, am ajutat HoReCa, cei din IT au avut parte de scutiri de taxe și impozite. A venit momentul să ne unim, să nu mai existe dezbinare. Fiindcă tot ați pomenit de HoReCa, fac încă o dată un apel la primarul Allen Coliban și la consilierii locali să organizeze ședința de îndată. Faceți ședința de îndată! Ajutați-i pe cei din Horeca! Vocea mea este disperarea lor!
De asemenea, îl rog și pe domnul deputat Mihai Mohaci, de la Pro România, să dea dovadă de caracter și de coloană vertebrală și să demisioneze. Nu puteți lua pensie speciala! Noi, parlamentarii, nu putem lua pensie specială, nu am luptat pe front!
Construim Brașov 2024 împreună, cu oameni valoroși, profesioniști! România are nevoie de astfel de exemple
” a concluzionat Marius Dunca, candidat PSD Brașov la Senat.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Rahat politic! Ce credibilitate să ai când trădezi un partid! Nu că numele care au plecat ar reprezenta ceva, politic vorbind! Faci un astfel de anunț atunci când niște somități intelectuale decid să se implice în politică, nu cu ăștia! Căcat de politică! Niște frustrați!Cam ata poți spune despre indivizi de genul acesta. 100 de membrii? Hahaha…Ce vrăjeală! Ce să le doresc…cu multă lămâie!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate