blog-logo

Drumarii, la posturi 24 de ore din 24 VIDEO

Drumarii, la posturi 24 de ore din 24 VIDEO

Drumarii din centrul țării nu au avut parte de zi liberă astăzi. Reprizele repetate de ninsoare, mai ales în zonele montane, i-au ținut mai mult pe tronsoanele de drumuri naționale de care răspund.

Echipele DRDP Brașov au acționat și cu câte 70 de utilaje în paralel în zone precum Predeal, Pasul Oituz sau pe DN1A între Săcele și Cheia. În cursul zilei de azi am folosit peste 500 de tone de material antiderapant și se pare că nu vom avea răgaz nici peste noapte pentru că ninsorile din centrul țării par să se intensifice.

„Tocmai din acest motiv, facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în zonele afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Alte articole:   Afla mai multe despre pardoseala ideala pentru medii industriale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate