blog-logo

Un puști spera să dea lovitura vieții la o cofetărie, dar a fost prins de jandarmi

Un puști spera să dea lovitura vieții la o cofetărie, dar a fost prins de jandarmi

În data de 28.11.2020, în municipiul Brașov, un echipaj de  jandarmi din cadrul Detașamentului 4 Ordine Publică al Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’  Brașov, care executau o acțiune de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS COV2, au fost sesizați cu privire la o fapta de furt petrecuta in zona de patrulare, în incinta unei patiserii.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde cele sesizate s-au confirmat. Aceștia l-au identificat pe făptuitor, în persoana unui minor în vârsta de 14 ani. Conform celor constate, tânărul a pătruns prin ușa din spate a patiseriei,  și a sustras o suma de bani din geanta unei angajate.

Pe numele acestuia s-au  întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prevăzută de art. 228 Cod Penal. Cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiști.

Alte articole:   Șoferii pot cere în continuare restituirea taxei auto. Perioada în care pot depune cereri a fost prelungită

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.