blog-logo

Un puști spera să dea lovitura vieții la o cofetărie, dar a fost prins de jandarmi

Un puști spera să dea lovitura vieții la o cofetărie, dar a fost prins de jandarmi

În data de 28.11.2020, în municipiul Brașov, un echipaj de  jandarmi din cadrul Detașamentului 4 Ordine Publică al Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’  Brașov, care executau o acțiune de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS COV2, au fost sesizați cu privire la o fapta de furt petrecuta in zona de patrulare, în incinta unei patiserii.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde cele sesizate s-au confirmat. Aceștia l-au identificat pe făptuitor, în persoana unui minor în vârsta de 14 ani. Conform celor constate, tânărul a pătruns prin ușa din spate a patiseriei,  și a sustras o suma de bani din geanta unei angajate.

Pe numele acestuia s-au  întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prevăzută de art. 228 Cod Penal. Cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiști.

Alte articole:   Candidaţii din Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov şi Iaşi, cei mai activi în căutarea unui job, în februarie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate