blog-logo

Este oportună organizarea unui Târg de Crăciun în Piața Sfatului? Votează și tu!

Este oportună organizarea unui Târg de Crăciun în Piața Sfatului? Votează și tu!

Organizarea târgurilor de Crăciun nu este agreată de autorități din cauză că ar reprezenta un risc crescut pentru infectarea cu COVID 19.

Pe de altă parte, aceleași autorități ne spun că, dacă se respectă normele de protecție individuală, nu este nicio problemă să mergem la vot duminica vitoare. Nu este pericol nici să mergem la cumpărături în mall-uri.

În acest context, dacă s-ar amplasa căsuțele în Piața Sfatului, dar răsfirate la 10 metri una de cealaltă (sau poate mai mult), și dacă nu crește incidența infectării cu coronavirus la cote alarmante, apreciați că putem avea un Târg de Crăciun la Brașov, unde expozanții să ofere produse strict pentru acasă, pornind de la alimente tradiționale (din carne și lactate), dulciuri, decorațiuni de Crăciun, produse hand made, eventual băuturi calde, alcoolice și nealcoolice „to go”?

Alte articole:   Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile se pot vaccina în etapa a II-a, fără programare

Aceasta cu atât mai mult cu cât municipalitatea are în vedere și sprijinirea firmelor din sectorul HORECA în vederea stabilirii unui cadru legal prin care firmele să își poată amenaja terasele pentru turiști astfel încât să fie protejați de ger.

Menționăm că puteți vota o singură dată, votul este anonim, nu trebuie să vă logați cu adresa de email sau user și parolă.

Pentru a vă exprima opțiunea,

CLICK AICI!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate