blog-logo

CFR caută proiectanți pentru reabilitarea stației din Predeal

CFR caută proiectanți pentru reabilitarea stației din Predeal

CFR a publicat anunțul de licitație în sistemul electronic de achiziții publice pentru reabilitarea stației din Predeal. Durata contractului este de 6 luni, ar valoarea licitată este de 300.000 de lei plus TVA.

Prestarea serviciilor care vor fi contractate constă în: „Elaborarea expertizei pentru dispozitivul de linii și aparate de cale, precum și expertiza tunelului pietonal. Întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții -două variante pentru reabilitarea dispozitivului de linii și a aparatelor de cale ferată, precum și elaborarea a trei variante pentru reabilitarea tunelului pietonal”.

În toate variantele se vor prevedea și lucrări de refacere ale peroanelor, copertine noi, reparații parțiale la platforma liniei 1, refacerea accesului spre strada Eroilor și adaptarea instalațiilor LC, SCB, TTR cu lucrările prevăzute la linii și peroane, se vor prevedea lucrări de instalații electrice aferente peroanelor, tunelului pietonal, pasarelei.

Alte articole:   Au reînceput lucrările la „Drumul pe sub munte”

Pentru varianta construirii unei pasarele pietonale pe structura metalică / structură de beton armat, sau a unui tunel nou, se vor prevedea și lucrări de demolare ale tunelului pietonal vechi.

În toate variantele se vor prevedea lucrări de amenajare a terenului (zonă verde) aflat pe vechiul amplasament al liniilor de la 9 la 18 rezultat prin desființarea acestora și reconfigurarea sistemului de linii precum și a aparatelor de cale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate