blog-logo

Accident pe DN1, la intrare în Făgăraș

Accident pe DN1, la intrare în Făgăraș

Poliția a fost anunțată, printr-un apel la serviciul 112, despre producerea unui accident rutier pe DN1, la km 231 + 700 m – intersecție cu centura ocolitoare a Făgărașului.

„Sunt implicate două autovehicule. Din primele informații a rezultat o victimă. Traficul se desfășoară alternativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, gent de poliție Nadia Olaru.

UPDATE 1 „Din primele informații sunt 2 victime, conștiente, una este încarcerată si se acționează pentru descarcerarea acesteia. Forțele care acționează la fața locului: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și două echipaje medicale aparținând Ambulanței”, a precizat purtătorul de cuvânt lnspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, plutonier major Luiza Dănilă.

Alte articole:   „Cea mai bună piesă românească a anului 2020”, scrisă de un profesor braşovean

UPDATE 2 În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Procedându-se la testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre cei doi conducători auto, rezultatul a fost 0. În cazul celui de-al doilea conducător auto, respectiv o femeie, nu a putut fi efectuată testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, întrucât starea de sănătate nu a permis”, a adus noi infomrații Nadia Olaru.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Traficul se desfășoară alternativ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.