blog-logo

publicitate

Accident pe DN1, în zona Popasului Căprioara. 3 victime

Accident pe DN1, în zona Popasului Căprioara. 3 victime

Inspectoratul pentru Situații deUrgență (ISU) Brașov a fost alertat să intervină la un accident rutier care a avu loc pe DN 1, la ieșirea din Codlea, zona Popasul Căprioarei.

„Este vorba despre un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Sunt trei victime (un bărbat și doua femei) conștiente, neîncarcerate, preluate de cele 3 echipaje SMURD trimise la fata locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, plutonier major Luiza Dănilă.

La intervenție a acționat pentru asigurarea masurilor de prevenire și stingerea incendiilor o autospecială aparținând SVSU Codlea.

„Un tânăr, în vârstă de 24 ani, care conducea un autovehicul pe DN1, la km 187 + 400 m, între localitățile Codlea și Vlădeni, județul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Marian Rasaliu: Brașovul trebuie să își recapete locul pe care îl merită în industria de apărare

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.