blog-logo

O antreprenoare româncă a lansat propria linie de ochelari de protecție la calculator

O tânără antreprenoare româncă, a lansat propria linie de ochelari de protecție la lumina albastră emisă de dispozitivele mobile, sub brandul Vaios Optical. Fondatoarea, Ioana Țene, are 35 de ani și lucrează de 11 ani în mediul digital.

Pe parcursul ultimelor luni mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, iar cei mici să participe la cursuri online. Dacă petreci mai mult de 4h în fața unui ecran, fie că este laptop sau tabletă, privirea obosește. Ochelarii cu protecție si filtru de lumină albastră Vaios Optical te pot ajuta să eviți sindromul ochilor obosiți. Expunerea la lumină albastră îți afectează nu doar sănătatea ochilor, ci și calitatea somnului, sau poate cauza dureri de cap. Ochelarii pentru calculator fără dioptrii sunt recomandați persoanelor ce nu necesită corecţie optică.

Din cauza timpului petrecut în faţa ecranelor digitale, vederea necesită măsuri suplimentare de protecție. Timpul petrecut in faţa ecranelor digitale, atât de către adulți, cât și de către copii, cauzează adesea dureri de cap si putere scazută de concentrare.

Alte articole:   Incendiu la o casă în Poiana Mărului VIDEO

Una dintre caracteristicile cele mai importante ale lentilelor pentru calculator este reprezentată de blocarea luminii albastre. Datorită acestui lucru, ochii sunt protejaţi de emisiile ecranelor digitale. De asemenea, lentilele pentru calculator elimină reflexiile nedorite care contribuie la obosirea ochilor şi conferă un contrast optim în condiţiile de iluminare artificială.

Vineri, 27 Noiembrie, magazinul online vaiosoptical.com lansează campania de Black Friday American “ Buy 1, Get 1 half price”. 

An de an campaniile de Black Friday reprezintă o adevărată sărbătoare a reducerilor. La sfârșitul lunii noiembrie, magazinele iau parte la evenimentul global Black Friday, urmat de Cyber Monday, imediat după sărbătoare Americană Thanksgiving.  

Ce oferă campania Black Friday pe vaiosoptical.com

Vizitatorii site-ului beneficiază de reduceri “Cumpără 1 pereche de ochelari de protecție la calculator și pentru a 2-a pereche achiziționată vei primi o reducere de 50%”. Cu fiecare achiziție cumpărătorii primesc gratuit o sacoșă textilă personalizată. Campania se desfășoară în perioada 27 noiembrie – 30 noiembrie 2020, inclusiv.

Alte articole:   Au reînceput lucrările la „Drumul pe sub munte”

CLICK pe poze pentru a se mări!

Cumpărăturile sunt cu atât mai avantajoase, cu cât transportul este oferit gratuit de către vaiosoptical.com, pentru orice comandă efectuată, indiferent de valoarea acesteia. Singura provocare este rapiditatea adjudecării produselor dorite, până la epuizarea stocului!

Vaios Optical oferă consumatorilor ochelari cu filtru de protecție împotriva luminii albastre emise de dispozitivele digitale (calculator, telefon, tabletă sau TV LCD). Toate produsele includ protecție UV împotriva reflecției luminii ultraviolete. 

Produsele comercializate de vaiosoptical.com sunt conforme CE „Conformité Européenne”, iar lentilele respectă standardul BS EN ISO. Toate produsele sunt livrate împreună cu tocul de ochelari și laveta de microfibră pentru ștergerea lentilelor.  Toate elementele conțin însemnele producătorului, de la cutie până la ramele personalizate.  

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

Clienții au posibilitatea să plătească produsele achiziționate online, pe site, prin diverse metode: Visa, Mastercard, Apple Pay, Amex sau Ideal, într-un mod securizat. Orice produs poate fi returnat în termen de 30 zile.

Despre Vaios Optical

vaiosoptical.com este un magazin online ce oferă diverse modele de ochelari de calculator ce blochează lumina albastră. Colecțiile de rame sunt inspirate din culorile condimentelor pe care cei doi fondatori le-au testat de-a lungul timpului, în călătoriile lor, în țări precum Irlanda, Maroc sau Mexic.

In această perioadă, având în vedere restricțiile din cauza epidemiei de coronavirus, transportul este gratuit pentru toate comenzile din țară și din Europa. Pentru produsele în stoc, comanda se livrează în cel mai scurt timp.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate