blog-logo

Deputatul USR Tudor Benga, confirmat pozitiv la infectarea cu coronavirus

Deputatul USR Tudor Benga, confirmat pozitiv la infectarea cu coronavirus

Necazurile se țin lanț de deputatul USR Tudor Benga. Acesta a fost confirmat pozitiv în ceea ce privește infectarea cu coronavirus.

„Astăzi am primit rezultatul testului efectuat luni și mi s-a confirmat ceea ce bănuiam deja, anume că sunt pozitiv cu Covid19. Am simptome încă de duminică seară, evoluția lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor și sunt încrezător că se va dovedi o formă ușoară. Medicul de familie mi-a indicat izolare la domiciliu două săptămâni și probabil veți auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare. Mă bucur să văd că numărul de cazuri noi pe ziua de azi pare să indice începutul unei scăderi, însă e foarte important să vă protejați și să respectați măsurile de prevenție. Sănătate multă tuturor, mulțumesc pentru mesajele primite de luni seară încoace, sunt bine, și ne reauzim curând!”, a anunțat prlamentarul pe pagina personală de Facebook.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

Se pare că Benga are și altfel de probleme. El a fost ignorat total de liderul PLUS, Dacian Cioloș, care și-a făcut un obicei să vină la Brașov încă dinaintea alegerilor locale. Când a venit ultima oară și a filmat un videoclip electoral la Brașov, Cioloș a preferat să se afișeze în special cu Coliban, deși acesta nu candidează la Parlament. În schimb, Benga nu a fost chemat să facă nici măcar figurație.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate