blog-logo

Crivineanu: Nici în acest an Primăria nu vrea să bucure toți brașovenii cu iluminatul festiv de sărbători

Crivineanu: Nici în acest an Primăria nu vrea să bucure toți brașovenii cu iluminatul festiv de sărbători

Brașovenii vor avea parte și anul acesta de iluminat festiv, dar, ca de obicei, doar pe anumite străzi din centrul orașului și în Piața Sfatului.

Alexandra Crivineanu, consilier local din partea PSD, spune că, în fiecare an a încercat, prin interpelări în plenul ședinței de Consiliu Local, să atragă atenția Primăriei că toate cartierele ar trebui să îmbrace haine de sărbătoare și că fiecare brașovean merită să se bucure de decorațiunile de Crăciun, chiar aproape de casă.

„L-am întrebat, în plenul ședinței de Consiliu Local, pe primarul Brașovului dacă brașovenii din celelalte cartiere ale orașului vor beneficia de iluminat festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În contextul în care conceptul de anul acesta este «Iarna în culori» și având în vedere declarațiile domnului Allen Coliban cum că decorarea orașului «ne ajută pe toți și din punct de vedere psihologic, prin faptul că avem măcar reprezentarea vizuală a acestei sărbători», am considerat oportun să întreb cum vor simți brașovenii care nu locuiesc în centru, spiritul sărbătorilor de iarnă. Este de responsabilitatea noastră, a aleșilor locali, să ținem cont de necesitățile tuturor locuitorilor acestui oraș, indiferent în ce cartier ar locui. Consider că, în acest an greu pe care îl traversăm, luminile de Crăciun ar fi adus bucurie pe față fiecărui brașovean”, a declarat Alexandra Crivineanu

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   22.01.2021 148 de cazuri noi de COVID-19, la Brașov. Sunt pozitive 1.540 de persoane

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate