blog-logo

Oamenii de imagine ai lui Coliban din USR au început să se încaiere

Oamenii de imagine ai lui Coliban din USR au început să se încaiere

Probleme în paradisul USR-ist. Rufele murdare se spală în public. Protagoniști sunt Nicoleta Cîrjan, consiliera personală a primarului Allen Coliban, și Mihai Tatu, om bun la toate, după cum cere interesul partidului: ziarist, sociolog sau ONG-ist.

Mihai Tatu a activat în USR și a candidat la Camera Deputaților ca să salveze România în urmă cu patru ani. Dacă trebuie, face și pe ziaristul și scrie despre oamenii cinstiți care nu mint și trebuie să câștige puterea. Sau, de ce nu, sociolog și președinte de ONG, când Coliban a avut nevoie de susținere în lupta cu individul care distruge Șcheiul construind un cartier de vile. Tot din CV am mai reținut că a fost angajat la biroul parlamentar al deputatului USR Tudor Benga.

Nicoleta Cârjan este cunoscută ca vedetă în tabloide. Domnia sa este fericita mămică a unui copil dăruit de principele Nicolae, copil pe care nu l-a recunoscut decât după ce a făcut testul de paternitate. După ce Coliban a câștigat alegerile, ne-a anunțat cu un cont pe instagram „nicoinprimărie” că cei aflați înainte la putere trebuie să facă ciocul mic, că acum ea e la putere.

Alte articole:   Kids Tâmpa, învinsă de Dunărea Călărași

Și a ajuns, consiliera personală a lui Coliban. După cum scrie chiar ea pe pagina personală de Facebook, „Sunt consilier pe comunicare în cabinetul primarului, responsabilitatea principală din fișa postului fiind: evaluarea și eficientizarea comunicării primăriei în relație cu toți stakeholderii (cetățeni, presă, societatea civilă, mediul de afaceri, etc)”. Adică un fel de șefă neoficială a lui Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al celor două administrații – Scripcaru și Coliban.

Demn de reținut mai este faptul că „nicoinprimărie” mai pretinde că „opiniile pe care le exprim în spațiul public, sunt opiniile mele PERSONALE. Nu ale primarului. Nu ale instituției”. Poate ar trebui să afle că au căzut capete ale unor persoane cu mai mare importanță, e drept fără legături princiare, care au crezut că de pe astfel de poziții își dau cu părerea după cum cred de cuviință, indiferent cât de mult este afectată imaginea jupânului care le-a angajat.

Alte articole:   Hochei: Victorie în deplasare pentru Corona Braşov Wolves, în Erste Liga

Supărarea mare a lui Tatu este dată de faptul că „nicoinprimărie” nu i- răspuns la întrebările transmise. Ba, mai mult, așa cum stă bine unei șefe de comunicare, l-a apostrofat pe colegul de partid userist – ziarist, că nu e bine ce face, că scrie de rău de Allen.

„Criticam prezența lui Laszlo Barabas și a lui Bogdan Micu în echipa primarului. Și mai criticam faptul că nici după 10 zile nu am primit lista completă de consilieri personali ai lui Allen Coliban, cei angajați cu bani publici, cine sunt aceștia, care sunt domeniile de care se ocupă fiecare în parte, pentru ce perioade de timp s-a stabilit colaborarea și ce salarii primesc. Critica îi era adresată Nicoletei Cîrjan, pentru că ei i-am cerut lista, fiind subiect politic și nu administrativ. La scurt timp, am primit în privat replici că vorbesc „nașpa”, că-l atac pe Allen Coliban și că fac fake news. Probabil este felul lor de a-mi spune să fac știri pozitive – s-a plâns Tatu.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

De unde reiese treaba că un fost candidat USR la parlamentare se plânge de presiunile la care este supus de către sfătuitoarea de imagine a lui Coliban că nu e bine să-l scrie de rău. Mai mult, doar Cîrjan are voie să scrie/spună ce vrea în spațiul public, pentru că este una dintre mâinile drepte ale primarului Coliban, restul trebuie să se cenzureze, pentru aceasta este democrația pe rit nou, neomarxistă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Cine dracu mai e si Mihai Tatu? Alt stramp in cur, daca Coliban nu face ceva sa se scape de toti ratatii astia de pe langa el, nu-l vad bine

    Reply
  2. ce? aveti impresia ca usr si acest coliban este altfel decit celelalte gasti.va inselati amarnic.cred ca cel mai bine ar fi ca cele 3 mai mari pnl,psd si usl sa nu depaseasca nici unul 20-25 la % ca macar sa le fie team unui de altul sa faca potlogarii.ce spuneti?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate