blog-logo

Încă o investiție pornită de Scripcaru, lăudată de Coliban: sala de sport de la Metrom

Încă o investiție pornită de Scripcaru, lăudată de Coliban: sala de sport de la Metrom

În cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie, primarul Allen Coliban a verificat stadiul lucrărilor de construcție a sălii de sport de lângă stadionul Metrom. Sala este multifuncțională și omologabilă pentru mai multe sporturi de echipă și individuale, inclusiv la nivel de  seniori (handbal, baschet, volei, tenis etc).

Sala de sport este o nouă investiție demarat în perioada administrației Scripcaru pe care Coliban a preluat-o cu lucrările „în grafic”. Încă nu a ajuns pe șantierul pasajului de la Fartec, pentru a afla care este stadiul lucrărilor, un alt obiectiv pe care USR îl avea sub observație în perioada (pre)electorală.

Vă mai reamintim că, după întâlnirea cu ministrul Fondurilor Europene, unde a fost invitat de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrin Veștea, Coliban s-a lăudat că a cerut să fie susținute alte trei investiții importante pentru Brașov, și acelea promovate de Scripcaru.

Coliban, continuatorul lui Scripcaru la spitalul regional, transportul metropolitan feroviar și extinderea domeniului schiabil

Coliban, la o lună de la preluarea mandatului, pare epuizat de semnatul actelor ca primar. „Mă uit la el și văd un om stors de vlagă. A avut o zi plină, cu dezbateri despre parcări, despre urbanism, despre deszăpezire…și multe întâlniri, videoconferințe, mail-uri…etc. Are fața pământie, ochii afundați în orbite și parcă barba i-a crescut necontrolat de dimineață, când arăta impecabil, până în acest moment al zilei”, îl văita Radu Dascălu, socrul vestitului polițist pamfletar Marian Godină. Vă reamintim că alpaca lui Godină îi prezisese pensionarului MAI Radu Dascălu că se va ocupa de restructurarea Poliției Locale încă din campania electorală, când și-a făcut poză cu Allen Coliban.

Alte articole:   Aproximativ 60 de cazuri noi de COVID-19, în ultimele ore, la Brașov

Până în acest moment, la sala de sport de la Metrom au fost executate peste 80% din totalul lucrărior, termenul de finalizare fiind ianuarie 2021

„Brașovul are nevoie de infrastructură sportivă și e bine că avem astfel de proiecte care vor fi date în curând în folosință. Vorbim despre finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii ianuarie, și este important să avem mai multe suprafețe de joc pentru diverse sporturi, mai multe săli ce pot fi folosite polivalent, pentru cluburile sportive din oraș. Acum avem Sala Sporturilor, vom avea și această sală de la Metrom, mai este un proiect pe fostul stadion Carpați, care va fi gata anul viitor. Toate aceste săli, gestionate de direcția din subordinea Primăriei, vor fi utilizate în folosul copiilor, juniorilor și seniorilor din sportul brașovean“, a declarat primarul Allen Coliban, care nu mai spune nimic despre accesul copiilor și adolescenților pe terenurile de sport din curțile școlilor, subiect cu care făcea vâlvă, dar trecut sub tăcere.

Alte articole:   Analize medicale gratuite pentru locuitorii din Vama Buzăului

Până în prezent au fost finalizate lucrările la structura de rezistență și cele de compartimentare, au fost montate fermele metalice (structura de susținere a acoperișului) și acoperișul, au fost, de asemenea, finalizate lucrările de introducere a rețelelor electrice, de încălzire, de apă și canalizare, precum și branșamentele la rețelele de utilități.

În acest moment se lucrează la montarea geamurilor, turnarea șapelor autonivelante la parter și etaj, se execută placarea grupurilor sanitare cu gresie și faianță, se vopsește structura metalică (plafonul sălii) în vederea montării corpurilor de iluminat și a sistemului de ventilație. La exterior s-a  achiziționat cantitatea necesară de pavele și s-a început montarea acestora.

Alte articole:   Peste 100.000 de cazuri de infecții respiratorii, în perioada 20-26 martie

Sala de sport Metrom va cuprinde, pe lângă suprafața de joc, 3 gradene cu 138 de locuri pentru public și 51 de locuri pentru oficiali și sportivi. La parter vor fi amenajate 4 vestiare pentru sportivi (inclusiv băi, toalete), 4 vestiare pentru antrenori, 1 vestiar pentru arbitri, un birou pentru oficiali, un foaier cu cafenea, o sală de ședințe, un depozit pentru materiale sportive, 1 vestiar pentru personal, 2 grupuri sanitare pentru public, un garaj și va fi montată centrala termică. La etaj, vor fi amenajate sala de mese și spațiile anexe, 2 grupuri sanitare pentru public, 4 birouri și o magazie.

Valoarea investiției este de 8.105.465,12 lei (inclusiv TVA).

Lucrările sunt executate de AEON Building SRL, iar proiectant general este Danina Star.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ai zice ca Coliban asta e sageata lui Scripcaru. Poate ca totusi se inteleg bine ca vecini sau consateni mai bine zis. Ca Scheiul ala e ca o comuna. Cam cum ar fi Stupiniul. Ca noi stim cine sunt scheienii: bulgari. Si cum strabunicii nostri nu ii lasau sa intre in oras decat cu drept.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.