blog-logo

Oamenii legii au dezvăluit modul groaznic în care a fost ucisă bătrâna din Săcele

Oamenii legii au dezvăluit modul groaznic în care a  fost ucisă bătrâna din Săcele

Oamenii legii au dezvpluit modul groaznic în care a fost ucisă bătrâna din Săcele, cum criminalul a chinuit victima care a decedat în urma rănilor. Tribunalul Brașov a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a numitului ZGM pentru infracțiunea de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.pen.

„Din probele administrate a rezultat că, în noaptea de 21/22.11.2020, în jurul orei 24:00, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la parterul blocului nr. 1 de pe str. (…) din municipiul Săcele, numitul ZGM a lovit-o fără motiv cu piciorul pe victima BO în vârstă de 65 ani, care dormea pe casa scării într-un aşternut improvizat, i-a acoperit gura cu palma pentru a o împiedica să ţipe, i-a dat pantalonii jos şi i-a introdus o coadă metalică de mătură/mop în orificiul anal, cu consecinţa producerii unor leziuni ale organelor abdominale-pelvine şi a unei hemoragii puternice, care i-au cauzat decesul”, a declarat judecător Cristina Gabriela Ciolacu, purtător de cuvânt al Tribunalului Brașov .

Alte articole:   RATBV suplimentează numărul de autobuze de pe linia 24, astăzi și vineri

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus plasarea inculpatului in detenție provizorie pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 25.11.2020.

Inculpatul nu a furnizat declarație in cursul urmăririi penale și nici in fata judecatorului de drepturi și libertăți și nu a formulat contestație.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate