blog-logo

Bătaie într-o locuință din Brașov

Bătaie într-o locuință din Brașov

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “distrugerea”.

În fapt, la data de 24 noiembrie 2020, în jurul orei 17.10, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 44 ani, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi agresat-o fizic, totodată, acesta distrugându-i telefonului mobil.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura păstrării unei distanțe de minim 200 m față de persoana vătămată și față de membrii familiei acesteia, respectiv față de locuința și locul de muncă ale femeii.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate