blog-logo

Avion militar explodat în Covasna?

Avion militar explodat în Covasna?

Potrivit WE RADIO, o bubuitură puternică a speriat miercuri, înainte de prânz, locuitorii judeţului Covasna. Am primit la redacţie mai multe semnale din zone diferite ale judeţului despre acest zgomot puternic care se presupunea că ar fi fost provocat de o explozie, scrie realitateadecovasna.net.

Conform unor martori, în localitatea Chiuruş de lângă Covasna s-au spart mai multe geamuri ale caselor în urma bubuiturii.

Semnale au fost şi din Sfântu Gheorghe, unde oamenii ne-au sesizat că s-au zgâlţâit balcoanele în jurul aceleiaşi ore, după ce s-a auzit un zgomot foarte puternic.

Conform unor surse din zonă, un avion militar controlat de la distanță a explodat lângă Pachia.

Deocamdată nici ISU Covasna, nici Poliţia nu confirmă incidentul, investigaţii având loc în acest moment pentru a se afla ce s-a întâmplat.

Sursă: We Radio

Sursă: realitateadecovasna.net

Foto: cotidianul.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Și în Bulgaria sa auzit, mai da-va-n spumele marii de plangaciosi

    Reply
  2. In Brebu PH la 20 km de Campina sa auzit bubuitura in juru orei 12.Un avion cu reacție sa intors in aer formand un cerc.

    Reply
  3. Un limbaj licentios al comentatorilor! Un nivel educational dubitabil! Un eveniment militar, conotatii de domeniul fizicii. Cei responsabili vor da un comunicat dupa o serie de investigatii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate