blog-logo

A fost prins criminalul din Săcele. Cine este acesta

A fost prins criminalul din Săcele. Cine este acesta

A fost prins criminalul care a bătut și chiar violat o femeie a străzii, în scara unui bloc din Săcele.

​Autorul crimei din Săcele este un tânăr de 24 ani din localitate.

Acesta a fost reţinut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu Biroul de Investigații Criminale Brașov, Poliția Municipiului Săcele, Serviciul Criminalistic Brașov  și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Brașov, la data de 24 noiembrie 2020, a fost identificat autorul  infracțiunii de “omor” săvârșită pe raza municipiului Săcele, județul Brașov„, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Alte articole:   Contribuabilii pot beneficia de ştergerea dobânzilor şi penalităţilor până în ianuarie 2022

​În baza probatoriului administrat în cauză, autorul, un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

​În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând a fi propusă soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate