blog-logo

publicitate

Și covorul face parte din familie! Păstrează-l impecabil de curat!

Și covorul face parte din familie! Păstrează-l impecabil de curat!

Comandă acum  ONLINE serviciul de ridicare/predare covoare la domiciliu!

Pe strada Nicopole din Brașov, la numărul 46, funcționează Clinica de covoare. Da, chiar o Clinică, pentru că este o spălătorie profesională care, prin tratamente speciale și dedicate, a adus starea de bine în mii de case din oraș și județul Brașov.

Prin metodele încercate poate de mulți dintre noi acasă, urmând sfaturile bunicii sau ale mamei, ne-am străduit mereu, poate cu prea mult efort, să scoatem petele și murdăria din covoarele noastre. Nu am reușit toți dintre noi! Unii poate au utilizat metoda de curățare a covorului ștergând suprafața acestuia cu un tampon înmuiat în esență concentrată de ceai.

Însă această metodă nu a dat întotdeauna rezultate. Chiar dacă pentru a-i reîmprospăta apoi culorile covorului, a fost necesar să-l periem energic cu o soluție concentrată de apă cu sare grunjoasă sau, poate, să presărăm, pur și simplu, covorul cu sare. Apoi, se rula, îl lăsam așa 2-3 zile, după care periam sarea. 

Alte articole:   Alexandru Rafila: Infecţia cu COVID-19 se transformă într-o viroză sezonieră. Un nou val nu va pune probleme 

O muncă mult prea obositoare, ce dura și, poate, de multe ori nu avea rezultatul scontat, făcând din spălatul covorului o corvoadă. Credem că pentru a fi mai buni în ceea ce facem și pentru a avea rezultate, este necesar nu să muncim mai mult, ci să muncim mai bine. De aceea, Clinica de covoare by First Phone și-a propus să elimine urmele nedorite din viață noastră, precum: praful, deșeurile, unsorile, murdăriile de tot felul.

Toate acestea într-un timp cât mai scurt și în cel mai profesionist mod posibil, cu o echipa pregătită și competentă.

Pentru că știm cât de obositoare este această muncă și cât timp ocupă, printre multitudinile de sarcini pe care le aveți de îndeplinit zilnic, Clinica de covoare by First Phone vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un serviciu de spălătorie de covoare, dotată  cu cele mai performante utilaje și produse.

Alte articole:   Despre comunitatea “Mums in Business Internațional Brașov” cu Adriana Sava

Încă de la începutul activității, în anul 2007, ne-am propus un lucru: acela de a nu face compromisuri atunci când vine vorba de curățarea și igienizarea unui spațiu. Faptul că nu ne-am abătut de la acest principiu ne-a transformat astăzi într-una din cele mai longevive companii de specialitate din municipiul Brașov, care oferă servicii de curățenie și întreținere la standarde înalte de calitate.

În cei 13 ani de activitate, ne-am conturat un set de valori bine definite care ne ghidează în tot ceea ce facem. Integritatea, profesionalismul și transparența sunt valorile de bază care se reflectă nu doar în serviciile noastre, ci și în modul în care tratăm fiecare colaborare în parte. 

Avem un portofoliu larg de servicii de curățenie și igienizare, deoarece dorim să venim în întâmpinarea cât mai multor cerințe și nevoi: spălare covoare și tapițerii auto, curățenie generală, de întreținere și curățenie după constructor, fiecare cu toate operațiunile aferente. Serviciile noastre sunt disponibile în Brașov și zonele limitrofe, iar pe viitor dorim să ne extindem activitatea la nivel național.

Alte articole:   Marian Rasaliu: Brașovul trebuie să își recapete locul pe care îl merită în industria de apărare

Iată cele patru etape pe care le parcurge covorul până ajunge înapoi acasă la Dvs. (CLICK pe poze pentru a se mări!)

 Așadar, nu trebuie să vă mai stresați pentru că trebuie să le faceți dumneavoastră pe toate. Ne delegați nouă această sarcină, de curățare și spălare a covoarelor, iar noi vă vom rezolva în cel mai rapid, performant și profesionist mod posibil. Comandă acum  ONLINE serviciul de ridicare/predare covoare la domiciliu.

Tel. 0731 929 063/ 0740 919 759/ 0268 428 662

 Clinica de covoare by First Phone înseamnă impecabil de curat!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.