blog-logo

Poşta Română va livra la domiciliu, în următorii doi ani, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale maşinilor

Poşta Română va livra la domiciliu, în următorii doi ani, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale maşinilor

Compania Naţională Poşta Română a anunţat, luni, că a câştigat un contract de 27,3 milioane lei cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) în baza căruia va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, în următorii doi ani, potrivit news.ro.

,,Compania Naţională Poşta Română a câştigat un contract de peste 27 milioane de lei cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) în baza căruia va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, în următorii doi ani”, arată Poşta într-un comunicat.

În baza contractului estimat la 27,31 milioane lei, compania va livra aproximativ 4.800.000 trimiteri pe toată durata contractului (2,4 milioane trimiteri pe an).

Alte articole:   Ministrul Educației: Numărul de elevi din clasele de liceu va fi redus

Detalii aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce bine ar fi sa si livreze. Eu am alergat de la un oficiu postal la altul ca sa ridic certificatul de inmatriculare desi teoretic acesta trebuia livrat acasa.
    Posta Romana doar pune cetatenii pe drumuri. Nu stie stanga ce face dreapta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate