blog-logo

Serviciile electronice prin site-ul ANAF, indisponibile în weekend

Serviciile electronice prin site-ul ANAF, indisponibile în weekend

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat joi că derulează, între 21 – 22 noiembrie, operaţiuni de modernizare a reţelei de comunicaţii SAN (Storage Area Network), intervenţii ce vor genera indisponibilitatea serviciilor electronice furnizate prin intermediul site-ului agenţiei.

Intervenţiile asupra reţelei informatice vor începe sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 9.00, şi vor continua până la ora 9.00 a următoarei zile.

„Ne cerem scuze anticipat pentru inconvenientele create şi vă asigurăm că întreprindem toate demersurile necesare pentru finalizarea acestei operaţiuni înainte de ora planificată. Pandemia a determinat accelerarea digitalizării la nivel guvernamental, ANAF fiind o instituţie cheie în ceea ce priveşte serviciile electronice oferite contribuabililor”, arată ANAF.

Ministerul de Finanţe şi ANAF precizează că optimizează permanent aplicaţiile informatice pentru îmbunătăţirea administrării fiscale a contribuabililor, atât din perspectiva procedurilor interne pentru eficientizarea proceselor, cât şi din perspectiva utilizării serviciilor electronice de către contribuabili.

Alte articole:   VIDEO Ei sunt studenții geniali de la Universitatea Transilvania care au primit finanțare de aproape un milion de euro pentru proiectele lor!

Astfel, creăm posibilitatea de digitalizare pe scară mai largă a formularisticii primite şi transmise de către ANAF, iar, pe de altă parte, dezvoltăm interconectarea cu alte instituţii pentru asigurarea comunicării electronice a datelor la nivel inter-instituţional şi pentru a reduce prezenţa contribuabililor la ghişeu„, spun reprezentaţii ANAF.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate