blog-logo

Scrisoarea cititorului: Beciul unui bloc umplut cu apă de o avarie la sistemul centralizat de termoficare

Scrisoarea cititorului: Beciul unui bloc umplut cu apă de o avarie la sistemul centralizat de  termoficare

Ma numesc Corina Geczi si sunt proprietar al unui apartament situat pe str. Branduselor nr.98, bl 86, sc C. În cursul zilei de 19 noiembrie 2020, atat holul beciului scarii cat si beciurile individuale au fost inundate in plina zi, din pricina manevrelor defectuoase de umplere a instalatiei de incalzire.

Ni s-a comunicat ca s-a spart o teava si apa s-a scurs pana in beciul scarii/ individuale. Am fost nevoiti sa scotem apa noi, proprietarii, cu galetile si motopompa proprie….

SPLT Brasov ne-a comunicat ca nu ne pot ajuta cu nimic pentru ca nu au oameni si nici motopompe, iar cei care presupunem ca erau reprezentantii firmei NRG Company (care are contract cu SPLT pentru reparatia avariilor) erau „imuni” la orice întrebare adresată…

Alte articole:   Accident pe Calea Feldioarei

„Ieri, între orele 16.00 – 16.30 ne-a fost sesizata avaria. Echipa s-a dus la nr. 94, dar nu era nimic. Intre timp, a venit o noua sesizare pe Branduselor 98. Acolo, situatia este urmatorea: La scara C nu avem niciun abonat, iar la Scara B avem 5 abonati. Apa curge prin tevi de la C către B-A. Avaria s-a produs în afara blocului, iar apa s-a infiltrat in interior, prin canalul termic”, a precizat Ionuţ Mircea Marin, directorul SPLT Braşov.

În altă ordine de idei, şeful SPLT a precizat că nu poate interveni în zona sesizată, pentru că este domeniul privat, este treaba condominiului şi nu pot fi cheltuiţi bani publici în astfel de situaţii.

Alte articole:   Şaguniştii, locul 4 la concursul International Tournament of Young Mathematicians

Fotografii la această oră de la locul unde s-a produs avaria

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.