blog-logo

Rafila, la Brașov: A trecut vara și nu am organizat nimic în lupta cu epidemia

Rafila, la Brașov: A trecut vara și nu am organizat nimic în lupta cu epidemia

Prof. univ. dr. Alexandru Rafila, prezent la Brașov, expert OMS, NATO şi al Comisiei Europene, a criticat modul în care Guvernul a acționat în lupta pentru combaterea epidemiei de coronavrus și impactul asupra societății din România.

„A trecut vara și nu am organizat nimic. Am început organizarea școlilor în septembrie și le-am închis, în pofia tuturor exemplelor din țările europene, am închis piețele fără să existe argumente în acest sens și am aglomerat alte spatii comerciale.

Toate aceste lucururi arată o insuficientă abordare rațională a unor chestiuni care se pot rezolva și dacă se fac din timp duc la o viață mai apropiată de normalitate și nici nu duc, la un moment dat, la luarea unor măsuri mult mai dure. Toată lumea spune că, după alegeri se va lua deja decizia de lockdown, care va fi extinsă la nivel național.

Astăzi, incidența este de 6 la mie la nivel național, iar mortalitatea este foarte ridicată, cumulată la 2 săptămâni, am depășit 2.000 de cazuri de deces, ceea ce este foarte mult. Iar în săptămânile viitoare vor fi mai multe decese” – a afirmat Rafila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Astăzi, incidența este de 6 la mie la nivel național, iar mortalitatea este foarte ridicată, cumulată la 2 săptămâni, am depășit 2.000 de cazuri de deces, ceea ce este foarte mult. Iar în săptămânile viitoare vor fi mai multe decese” – a afirmat, duminică,  Rafila, potrivit newsbv.ro. […]

    Reply
  2. […] Astăzi, incidența este de 6 la mie la nivel național, iar mortalitatea este foarte ridicată, cumulată la 2 săptămâni, am depășit 2.000 de cazuri de deces, ceea ce este foarte mult. Iar în săptămânile viitoare vor fi mai multe decese” – a afirmat, duminică,  Rafila, potrivit newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate