blog-logo

Elementele de mobilier esențiale pentru prima casă

Elementele de mobilier esențiale pentru prima casă

Cumpărarea primei case este un moment important pentru oricine. Dacă tocmai ați semnat actele, felicitări! Acum urmează partea interesantă. După luni întregi de economisire pentru avans, semnarea tuturor contractelor și discuții plictisitoare cu avocați, puteți începe în cele din urmă să vă transformați noua casă în acasă.

A ști de unde să începeți cu mobilarea unei case noi poate fi un proces dificil. Prioritizarea elementelor esențiale vă va ajuta să începeți cu dreptul.

Există câteva elemente esențiale pentru casă de care veți avea nevoie imediat, în special în camerele pe care le veți folosi cel mai mult. Așadar, luați un pix și hârtie (sau notați-vă pe telefon; la urma urmei suntem în era digitală) și notați elementele esențiale ale mobilierului pentru fiecare cameră.

Iată ce trebuie să includeți pe lista mobilierului pentru noua dvs. casă.

Mobilier esențial pentru camera de zi

Livingul este zona centrală a casei, deci este important ca tot ceea ce este acolo să vă reprezinte stilul. Chiar în partea de sus a listei dvs. de mobilier de sufragerie ar trebui să fie o canapea confortabilă. Și primul lucru de luat în considerare înainte de a cumpăra ceva este cât de mult spațiu aveți pentru o canapea.

Deși o canapea mare arată grozav, dacă vă mutați într-un apartament mic, cu spațiu limitat, nu ar fi cea mai înțeleaptă alegere. Petreceți timp pentru a găsi canapeaua potrivită pentru dvs., de la canapele mari din piele până la cele cu 2 locuri, mici și compacte, din catifea – trebuie doar să o găsiți pe cea care se potrivește cel mai bine stilului dvs.

Culoarea noii canapele este un factor important în crearea unei case elegante și primitoare. Îndrăzniți să alegeți o canapea simplă și să o asortați cu un fotoliu cu imprimeu. Luați-vă timp pentru a afla ce material și culoare sunt cele mai potrivite pentru stilul dvs. de viață – dacă sunteți puțin stângaci cu vinul roșu în weekend, o canapea din textile crem nu va fi potrivită, nu-i așa?

Acum că, canapeaua perfectă a fost descoperită și adăugată în coșul dvs., este timpul să vă uitați la alte piese esențiale de mobilier de sufragerie, cum ar fi o unitate TV robustă sau o măsuță de cafea elegantă.

Multe măsuțe de cafea fac parte dintr-o gamă de mobilier, astfel încât să o puteți potrivi cu unitatea TV, rafturile și alte corpuri. Sau puteți combina diferite materiale și stiluri, pentru a crea o senzație de contrast în jurul camerei.

Mobilier de dormitor esențial pentru noii proprietari de case

Acum trecem în dormitor. Această cameră trebuie să fie perfectă, deoarece este locul în care vă veți petrece o treime din timp, chiar dacă sunteți adormit, în cea mai mare parte a sa. Gândiți-vă la o culoare pe care doriți să o utilizați, apoi găsiți ce alte nuanțe funcționează bine cu ea, folosind o roată de culori.

Să ne uităm la unele dintre piesele de mobilier esențiale de care aveți nevoie. Elementul principal este un pat. Nu numai că trebuie să vă gândiți la modele, ci trebuie să știți și ce mărime se va potrivi în spațiul dvs.

Deoarece patul va ocupa cel mai mult spațiu, veți dori ca restul mobilierului camerei să se potrivească cu această caracteristică principală. Odată ce v-ați ales schema de culori, începeți să vă uitați la materialele și stilurile cadrelor de pat. Designurile clasice din lemn, cum ar fi stejarul și fagul, se vor potrivi perfect cu tonuri naturale de bej, în timp ce un pat din metal negru va fi mai potrivit într-o cameră minimalistă.

Alte piese mobilier de bază pentru dormitor de luat în considerare includ unități de depozitare precum dulapuri, comode și noptiere. În timp ce dulapul se concentrează pe depozitarea hainelor noastre, comodele și noptierele alăturate patului pot fi folosite și pentru elementele de decorare. Acestea sunt locul perfect pentru a vă păstra accesoriile precum rame foto și bibelouri, fiind în același timp ideale pentru lămpi de noapte și ceasuri.

Înainte de a cumpăra orice mobilier esențial pentru dormitor, asigurați-vă că aveți spațiul măsurat, astfel încât să puteți garanta că toate piesele dvs. se vor potrivi perfect.

Mobilier esențial pentru biroul de acasă

Dacă aveți o zonă desemnată în noua dvs. casă pentru a vă concentra asupra muncii și a studiului, aceasta vă va ajuta să vă concentrați asupra sarcinii, fără alte distrageri. Dacă aveți norocul de a avea un dormitor de rezervă, acesta este un candidat ideal pentru a se transforma într-un spațiu de birou.

Deși pentru unii poate părea un motiv plictisitor pentru care să folosiți o cameră, un birou la domiciliu sau o cameră de studiu este minunată pentru cei care își aduc deseori munca acasă cu ei sau lucrează pentru obținerea unei calificări. Elementele esențiale de mobilier de care aveți nevoie pentru a crea un spațiu de lucru de bază sunt un birou și un scaun.

Echipamentul și spațiul necesar pentru a vă face munca vă vor oferi o idee despre dimensiunea biroului de care veți avea nevoie. Dacă tot ce vreți este spațiu pentru un laptop și o ceașcă de cafea, veți fi fericit cu un birou mic și compact. Cu toate acestea, unii oameni necesită spațiu pentru dosarele lor, documente și ecrane multiple. Acestora li se va potrivi un birou mare cu propriile sale soluții de stocare. Birourile vin cu și fără sertare, iar modelele moderne și clasice sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori care să se potrivească gustului dumneavoastră.

Următorul pas pe lista de cumpărături esențială a biroului la domiciliu sunt accesoriile, cum ar fi coșurile de gunoi, suporturile pentru dosare, depozitarea și iluminatul. O lampă de birou vă poate lumina rapid zona de lucru și puteți găsi o mulțime de stiluri care să se potrivească decorului dvs.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.