blog-logo

Femeie agresată fizic de un bărbat băut

Femeie agresată fizic de un bărbat băut

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și ”amenințarea”.

În fapt, la data de 18 noiembrie 2020, în jurul orei 15.55, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că soțul său o amenință cu acte de violență.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri, pe soția sa.

 În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.