blog-logo

Fără patinoar mobil, manifestații și artificii de 1 Decembrie și Revelion, la Săcele

Fără patinoar mobil, manifestații și artificii de 1 Decembrie și Revelion, la Săcele

Primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa a transmis miercuri, că din cauza creșterii semnificative a infectărilor cu SARS-CoV-2, toate evenimentele specifice acestei perioade nu vor mai avea loc.

El a precizat că s-a renunţat la patinoarul mobil, iar manifestațiile religios-militare de Ziua Națională a României, precum și artificiile nu vor mai exista în acest an.

 “Dragi săceleni,

Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă cauzată de pandemia sanitară. După cum vedeți în întreaga țară, ca și în celelelalte țări europene, crește numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Acest lucru se întâmplă și în orașul nostru, unde rata infectare cu virusul Covid-19 a crescut de la 2,06/mie în 5 noiembrie, la 6,08/mie astăzi. Din acest motiv, vă rog să respectăm în continuare recomandările medicilor și ale autorităților naționale, să tratăm cu maximă atenție orice simptom de răceală normal acestei perioade de timp și să urmăm sfatul doctorului de familie.

Din acest motiv, sărbătorile de iarnă vor fi altfel și pentru administrație. Bineînțeles că brazii de Crăciun vor fi amplasați, ca în fiecare an, la Primărie și în cartierele de blocuri, iar bulevardele principale vor fi împodobite cu decorațiunile de iarnă. De Ziua Națională însă nu vor mai exista manifestații religios-militare. Toate evenimentele specifice acestei perioade (caravana lui moș Crăciun, aprinderea luminilor de sărbători, focul de artificii de Revelion) nu vor mai avea loc. De asemenea, din păcate anul acesta nu vom mai avea nici patinoar mobil în aer liber.

Sperăm ca anul viitor să fie unul mult mai prietenos cu noi toți și să putem să revenim la o viață normală, sub toate aspectele„, a transmis primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

Alte articole:   Tichete sociale de 500 de lei pentru elevi. Cererile se depun în prima zi de şcoală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.