blog-logo

CJSU Brașov recomandă limitarea numărului de persoane în mall-uri

CJSU Brașov recomandă limitarea numărului de persoane în mall-uri

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat Hotărârea nr. 48/17.11.2020, prin care a emis un nou set de recomandări adresate centrelor comerciale și sălilor de fitness.

Potrivit Hotărârii, CJSU Braşov recomandă centrelor comerciale să organizeze fluxul de intrare-ieşire pe două sensuri bine delimitate, cu păstrarea distanţei minime de 1 metru între persoane, precum şi limitarea numărului de clienţi care intră în acelaşi timp astfel încât să nu se creeze aglomerări.

În ce priveşte sălile de fitness, CJSU Braşov a recomandat accesul clienţilor în aceste centre numai pe bază de programare, pentru a se putea ţine evidenţa nominală a persoanelor care au folosit sala în fiecare interval orar.

Alte articole:   Cutremur în județul Vrancea, sâmbătă dimineaţă

De asemenea, să respecte cu strictețe Ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății nr. 1.219/1.634/2020, pentru aprobarea regulamentelor privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România, în vederea desfăşurării activităţilor sportive în spaţii închise, respectiv desfăşurării activităţilor de pregătire fizică în săli de fitness şi aerobic.

Intensificarea controalelor în mall-uri și sălile de fitness

Totodată, Hotărârea prevede, că instituțiile abilitate pentru efectuarea de verificări în ceea ce privește respectarea măsurilor privind prevenirea și combaterea COVID-19 vor proceda la intensificarea acțiunilor de control la operatorii economici menționați.

Alte articole:   Victor Socaciu a primit, post-mortem, titlul de Cetățean de Onoare al Brașovului

Hotărârea nr. 48/17.11.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este disponibilă AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.